Confidentialitate videochat

 

Confidentialitate videochat este unul dintre cele mai importante aspecte alactivitatii de videochat,  adica protectia datelor personale ale modelelor de videochat. Ne angajam prin contract sa iti protejam identitatea, intimitatea, pentru ca tu ulterior, in cazul in care vrei sa te retragi din domeniul videochat sa nu ai nici o neplacere

Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. Deasemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Pentru vizitatorii din Romania, modelele pot fi complet ascunse, ele nefiind vizibile sau accesibile. Puteti fi linistite ca nici un prieten sau cunostiinta din Romania nu va da peste voi accidental.

Videochat-ul este legal indiferent daca este prestat de un model pe cont propriu, sau ce unul care lucreaza in cadrul unui studio de videochat. In tara noastra nu exista nici o lege importiva acestei activitati, bineinteles in cazul in care persoana ce va face videochat are peste 18 ani. Aceasta conditie trebuie respectata in cazul in care veti dori si dumneavoastra sa faceti videochat, si studio-urile profesionale ce fac angajari in acest domeniu, vor cere sa dovedesti acest lucru prin prezentarea unui act de identitate valabil. Pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime in ceea ce priveste legalitatea unui studio de videochat este nevoie de licente pentru programele folosite pentru calculatoare, si pentru echipamentele ce necesita acest lucru.

Termeni generali

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea Studioului videochat EXCLUSIV STUDIO si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara a Editurii. Toate drepturile sunt rezervate.

Studioul videochat EXCLUSIV STUDIO nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

Studioul nu poate fi facut responsabil pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Studioul videochat EXCLUSIV STUDIO din Bucuresti nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate.

Informatiile despre siteuri videochat, studiouri videochat si oferte de munca sint prezentate sub rezerva erorilor de culegere si, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta a locurilor de munca oferite.
Studioul videochat isi rezerva astfel dreptul de a nu onora programarea (fara notificare), daca un anumit loc de munca nu mai este diponibil in domeniul videochat Bucuresti.

Termeni de confidentialitate.

Studioul videochat EXCLUSIV STUDIO din Bucuresti, apreciaza increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne sau aplicand pentru joburile oferite, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale.

Alatura-te echipei noastre si poti incepe chiar de azi !!!!

https://fast-money-credit.com.ua/kredit-bez-cpravki-o-dohodah/ super cashhttps://essay-online.com/

Facebook