De ce noi?

Intrebarea care iti sta acum pe buze este probabil: de ce as lucra cu voi si nu cu altii? De ce sa vin la studioul vostru sa lucrez si nu de acasa, cum mi-ar fi mai comod? Vom incerca sa te lamurim si sa te introducem incet, incet in lumea videochat-ului.

Locatia

 

Studioul nostru de videochat se afla in Bucuresti, in zona Unirii, pe cheile Dambovitei. Este amplasat stradal, iar accesul este asigurat de peste 20 de linii RATB si 2 de metrou, asa ca poti ajunge foarte usor de oriunde ai locui. Accesul in cladire se face pe baza de cartela personalizata, iar securitatea este asigurata de doua firme de paza renumite. Sunt amplasate camere de supraveghere atat in curte, cat si in afara studioului, totul pentru a fi in siguranta 24 de ore din 24.

Trainingul

Este un training original asigurat de personal exclusiv feminin care din prima zi de munca iti va raspunde la orice intrebari ai legat de acest domeniu cu rabdare si prietenie. Ti se va explica in detaliu cum functioneaza aparatura pe care o vei utiliza, vei vedea decorul si luminile utilizate, precum si site-urile cu care vei lucra. Trainerul iti va explica ce e bine sa faci, ce nu e bine sa faci, ce ar trebui sa porti si ce nu, totul despre outfit-uri, machiaj, accesorii. Trainerii sunt in domeniu de peste 10 ani, asa ca stiu exact ce are succes si ce nu. Iti vor impartasi secrete pe care modelele de videochat de la alte firme nu le stiu si care au dat rezultate excelente. Ce este important sa intelegi este ca noi NU impunem nimic, toate sunt sugestii care vor fi discutate cu trainerul si se vor mula pe atitudinea si caracterul tau. Apreciem modelele pentru diversitatea si initiativa lor si nu dorim sa le transformam in copii identice una cu cealalta.

Statiile de lucru

In statia de lucru vei fi doar tu. NU va intra nimeni peste tine, nu te va deranja nimeni atunci cand lucrezi, si mai ales nu te va supraveghea nimeni deoarece contam pe buna ta credinta si pe seriozitatea ta. La angajare, vom discuta cu tine si te vom asculta in totalitate in ceea ce privesc preferintele tale, dorintele tale, iar camera ta va fi personalizata si te vei simti ca acasa. Scopul nostru este sa te simti in largul tau iar decorul sa se potriveasca personalitatii tale si sa fii inconjurata de o atmosfera relaxata si prietenoasa. Mai mult decat atat, lucrul de aici este chiar mai convenabil decat de acasa, pentru ca ceea ce se afla la tine acasa este confidential si personal, este casa ta, si nu ar trebui sa fie vazuta de toata lumea.

Aparatura video si tehnica videochat

Aparatura noastra este de ultima generatie. Ne place sa fim in pas cu tendintele, cu ultimele tehnologii, astfel incat sa nu avem probleme pe parcurs si sa creem performanta. Calitatea este extrem de importanta, asa ca este esential sa benefieciezi de o imagine perfecta, iar cand lucrezi pe site-uri sa folosesti o claritate a imaginii si un sunet excelent. Daca lucrezi de acasa nu vei sti exact ce anume ar trebui sa cumperi, cum se folosesc, si mai ales ai cheltui o multime de bani. Suportul tehnic stie exact ce aparatura sa foloseasca si cum sa beneficieze la maxim de facilitatile ei, asa ca ai incredere in noi!

type my essay online

Facebook